Return to site

Aarschot

Herdenk jij mee de buurt rond de Oude Mechelsebaan?

De Oude Mechelsebaan, tussen Herseltsesteenweg (N19) en Liersesteenweg (N10), krijgt veel autoverkeer te verduren van automobilisten die deze weg als een snelle en korte verbinding zien tussen de Herseltse- en Liersesteenweg. Smalle voetpaden, geparkeerde wagens op de fietssuggestiestrook en een gecompliceerd 7-armig kruispunt zorgen voor een onveilig gevoel bij bewoners en de ouders en kinderen van de nabijgelegen school.

Aarschot wil werk maken van een aangenamere en veiligere mobiliteit in deze straat en nodigt de buurtbewoners uit om na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen. Heb jij zin om de komende maanden samen met andere inwoners en experten te werken aan een betere mobiliteit? Neem dan deel aan een LaMA-workshop!

Op woensdag 26 april vond de eerste cocreatiesessie plaats (verslag). Iedereen die wie wil meedenken is nog welkom op de tweede cocreatiesessie om 18.00 u., in Zaal 'Den Aareberg' (de refter van de school in de Kerkstraat). Wie rechtstreeks van het werk komt kan om 17u30 meeëten, Aroy Thaise Snack voorziet Thais buffet (kostprijs 11 euro)

Jouw mening telt! En wie weet wordt jouw idee wel uitgetest tijdens de Week van de Mobiliteit (september 2017).

Deze interactieve workshops vinden plaats in het kader van het project Laboratorium Mobiele Alternatieven (LaMA) van Netwerk Duurzame Mobiliteit met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Voor meer info over het project zie www.laboratoria-mobiele-alternatieven.org. Heeft u specifieke vragen over de werksessies in Aarschot neem dan contact op met Yanti Ehrentraut, projectmedewerker Bond Beter Leefmilieu, yanti.ehrentraut@bblv.be, 02/282.17.49.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly