Return to site

Blankenberge

Wat zou jij graag veranderen in Blankenberge als je kon?

Blankenberge is een compacte gemeente die veel faciliteiten op een kleine oppervlakte herbergt. Bovendien is de badplaats een trekpleister voor veel toeristen in de zomer en tijdens de schoolvakanties. Op deze momenten heeft Blankenberge te kampen met een grote parkeerdruk. Er werden reeds veel inspanningen gedaan naar fietsinfrastructuur maar sommige smalle straten blijken nog steeds gevaarlijk.

Blankenberge wil werk maken van een aangenamere mobiliteit in het centrum en nodigt buurtbewoners, regelmatige passanten, lokale verenigingen, scholen en handelaars uit om samen na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen. Heb jij zin om de komende maanden samen met andere inwoners en experten te werken aan een betere mobiliteit? Neem dan deel aan een LaMA-workshop!

Deze workshops, ook wel co-creatiesessies genoemd, vonden plaats op 27 april en op 17 mei, telkens in het gemeentehuis om 19u. De verslagen van deze bijeenkomsten vind je hier en hier terug.

Jouw mening telt! Wie weet wordt jouw idee wel uitgetest tijdens de week van de mobiliteit (september 2017).

Deze interactieve workshops vinden plaats in het kader van het project Laboratorium Mobiele Alternatieven (LaMA) van Netwerk Duurzame Mobiliteit.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly