Return to site

Tienen

Maak samen met je buren werk van een betere mobiliteit op en rond het Sint Jorisplein

Het Sint-Jorisplein is momenteel ingericht als grote parking zonder ruimte voor de zachte weggebruiker. Dit is niet evident in combinatie met de scholen in de buurt. Er zijn regelmatig conflicten aan schoolpoort tussen auto's en kinderen. Er is een gebrek aan fietsstallingen aan Academie/Cultureel Centrum. Binnenkort komt er bovendien een nieuwe bouwwerf.

Tienen wil werk maken van een aangenamere en veiligere mobiliteit op en rond dit plein en nodigt de buurtbewoners, lokale verenigingen, scholen en handelaars uit om na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen. Heb jij zin om de komende maanden samen met andere inwoners en experten te werken aan een betere mobiliteit? Neem dan deel aan een LaMA-workshop!

Deze workshops, ook wel co-creatiesessies genoemd, vinden plaats op 19 april in basisschool Onze-Lieve-Vrouw, Rijschoolstraat 2 en op 10 mei in het crealokaal (1° verdieping) van het Vrijetijdscentrum, Sint-Jorisplein 20, telkens om 19u30.

Deelnemers bedanken we met een gratis zwembeurt of filmbezoek in CC De Kruisboog. Tijdens de Week van de Mobiliteit in september wordt jouw idee misschien wel uitgetest!

Deze interactieve workshops vinden plaats in het kader van het project Laboratorium Mobiele Alternatieven (LaMA) van Netwerk Duurzame Mobiliteit met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Projectzone: Sint-Jorisplein (Kazerne+) en Rijschoolstraat

met de steun van
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly